2 af mine hud favoritter om vinteren

Min ansigtshud går helt amok om vinteren. Først og fremmest fordi min hud generelt er tør og sart, og den kolde luft gør det ikke just bedre. Sidste vinter prøvede jeg disse 2 ansigtscremer, og begge cremer er siden hen blevet mine go to produkter om vinteren. Hvilke er jeres favorit cremer om vinteren?

Den første af cremerne er Madara’s Daily Defence Cream, som koster 125kr. og kan købes HER. Den er egentlig ret fed i det, men den virker til gengæld super godt på min hud, så det er det hele værd. Når den først er absorberet i ansigtet, er den meget beskyttende mod vind og kulde. Den kan også sagtens bruges på kroppen, hvis I vil nøjes med en multi creme. De tørre skinne ben har nok godt af den. Den er lidt af en all round creme, og Madara har testet den nord for Polarcirklen. I øvrigt så laver Madara bare nogle utroligt lækre og rene produkter.

Min anden favorit er Clinique’s Moisture Surge Overnight Mask, som koster 330kr. og kan købes HER. Prisen er en helt anden, og den er ikke i nærheden af at være budget venlig. Selv købte jeg den på Oslo båden, så der var jo heldigvis penge at spare, og så har jeg ønsket mig den til min fødselsdag. Det er egentlig en maske, men jeg synes, den er så let, at jeg faktisk bruger den som creme både morgen og aften. Og den virker. Den er noget så lækker. Prøv den på i en butik. Jeg har brugt min meget, og jeg har snart haft den i et år nu. Jeg bruger den også i tørre perioder om sommeren.

Share:

8 Comments

 1. 12. januar 2015 / 10:11

  Jeg er stor fan af de der “sleep-over-masker” – især om vinteren. Lige nu har jeg én fra Origins, som gør, at man vågner op med dejlig blød og fugtet hud om morgenen… Der står at den skal bruges et par gange om ugen.. men jeg kommer nogle gange til at gøre det oftere 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   12. januar 2015 / 21:31

   Det er faktisk første gang, jeg prøver en. Jeg købte den, fordi jeg trængte til et øjeblikkeligt fugt boost til mit ansigt, og nu er jeg hooked 🙂
   Årh, jeg elsker også Origins produkterne 🙂 Haha, det kan jeg godt forstå 🙂 Hvad hedder den?

 2. Ida
  10. januar 2015 / 13:19

  Min hud er også meget mere sart om vinteren og jeg skal også bruge meget federe cremer end om sommeren. Men jeg har ikke som sådan nogen bestemt favorit.
  Jeg kender ikke dem du nævner, men de lyder gode 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2015 / 16:24

   Sådan er det jo generelt for os i norden 🙂 Nå ok, du bruger nok lidt forskelligt så 🙂
   Ja, du må næsten prøve dem 🙂

 3. Karina
  9. januar 2015 / 20:23

  Clinique laver nogle rigtig fine ting 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2015 / 16:19

   Ja, det meste jeg har prøvet fra Clinique har været godt 🙂

 4. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  9. januar 2015 / 16:20

  Lyder til at være TOP-lækre masker. Jeg må klart få snuset lidt til Clinique Moisture Surge masken – for jeg har prøvet natcremen og var ret så begejstret for den. Så ja – masken skal da bestemt også prøves 🙂

  Selv har jeg netop købt Clinique’s nye Smart serum – umiddelbart virker den til at være et rigtig godt køb.

  Nyd weekenden skønne dig.

  Bedste hilsner
  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2015 / 16:18

   Det synes jeg i hvert fald selv, at de er 🙂 Den skal du helt bestemt prøve. Jeg har prøvet en Clinique creme før, som jeg ikke var så begejstret for. Men nogle gange er man heldig 🙂
   Glæder mig til at høre om den 🙂
   Tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!