13 timers søvn, en is og et interview

ReklameI dag skal det handle lidt om 13 timers søvn, en is og et interview. Lørdag var en lidt speciel dag. Efter en lang og sej uge på jobbet var jeg faldet i søvn på min sofa kl.20 fredag aften. Midt i et stykke Dominos pizza og et afsnit af Better Call SaulNetflix. Hvordan det er muligt at falde i søvn til den kombination, ved jeg ikke. Jeg vågnede lettere forvirret omkring kl.01 og fik smidt mig op i min seng. Jeg var stensikker på, jeg ikke kunne falde i søvn igen, men det gjorde jeg. Fra kl.02 og helt til kl.10 sov jeg fortsat som en baby. 13 timer blev det til i alt. Min rekord har ellers været på 12 timer, og det er mange år siden. Godt jeg ikke har et barn. Jeg ville sove fra det.

Senere på dagen lokkede min kæreste mig med på tur nord på til Hillerød og en is ved Slotssøen. Den slags siger jeg ikke nej til. Vejret var lidt udefinerbart (mit nye yndlingsord), så det blev til en langærmet bluse, en nederdel og gode sko at gå i. Blusen fra Soya Concept er en nyere sag og en gave fra et PR bureau. Ellers tror jeg, du har set det meste før. Udover at gå lidt rundt og spise en is fik jeg også købt mig to par bukser. Jeg har ikke købt bukser siden efteråret, så det var virkelig tiltrængt, og heldigvis var min shoppekarma god, og billig.

[Soya Concept bluse, Black Swan Fashion nederdel, Marc by Marc Jacobs taske, Nike Roshe Run sneakers, Ray-Ban Aviator solbriller, Daniel Wellington ur, Georg Jensen Margurit øreringe, hvisk ringe]

Blusen er modtaget som gave, men jeg har selv valgt at blogge om den. Indlægget indeholder affiliate links. Holdningerne er som altid mine egne.

5 Comments

 1. 22. juni 2016 / 10:27

  Lyder ellers som en helt okay weekend 🙂 Og lækkert med is, det kan man altid bruge! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juni 2016 / 22:54

   Haha, ja den var helt okay 🙂 Man må spise alle de is, man kan om sommeren – eller 😉

 2. Ida
  22. juni 2016 / 06:13

  Hvor lyder det bare dejligt med en lur på 13 timer. Kunne jeg også godt trænge til lige nu 🙂
  Det lyder hyggeligt med en is tur 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juni 2016 / 22:53

   Ja, dejligt og lidt spild af tid, haha 🙂 Håber du fik en lur selv.
   Is er aldrig dårligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!