11 dages påskeferie er begyndt

Påskeferie må være det mest brugte ord i blogoverskrifter i denne uge, haha. Ikke desto mindre er jeg nu gået på 11 dages påskeferie. Det føles fantastisk. Det gør det jo altid på den første dag. Og vupti, så er man nået til den sidste dag i ferien. Så jeg vil nyde mine mange dage fra start til slut. Egentlig ville jeg gerne have haft ferie i de forgangne dage i stedet, men der havde mange af mine kollegaer taget fri. Det er ok. Så kan de hygge sig, mens jeg holder ferie, hæhæ. Har du fri eller ferie i denne søde påsketid? Og hvis ja, hvad skal dagene bruges på? Jeg har jo halvanden uges ferie, og her i påskedagene har min kæreste også fri, så vi skal bruge lidt tid sammen og på huset. I næste uge er jeg alene hjemme, så der skal jeg rigtig hygge mig selv.

Her kommer nogle af de ting, jeg gerne vil og bør gøre i påskeferien:

 • Blogge en masse (jeg har jo så mange idéer)
 • Købe maling og male en væg i soveværelset
 • Kigge i gamle boligblade jeg har liggende
 • Hænge lamper op i soveværelset (har købt disse i Magasin, da der var 20% rabat)
 • Sætte en masse ting til salg på Den Blå Avis og på Trendsales (har allerede solgt en del)
 • Sove længe (jeg sov til kl.11 i dag, haha)
 • Se film, både på Netflix og i biografen, og en masse serier
 • Ses med et par veninder
 • Spise god morgenmad som på billedet (i dag blev det til havregrød, mums)
 • Bestille billetter til sommerferien
 • Invitere mine forældre til middag (de har kun været her juleaften og til min fødselsdag)
 • Rengøre mit køleskab
 • Lave vafler (det er international vaffeldag i morgen)
 • Til frisøren (skal prøve en ny frisør for første gang i 8 års tid)
 • Høre podcasts (lige pt. er jeg i gang med Limetown)
 • Gøre klar til foråret i haven (det er heldigvis en lille have)

Jeg har aftalt med mig selv, at det er helt ok, hvis jeg ikke når det hele. Men sådan noget som at male væggen i soveværelset skal bare gøres, og så vil jeg sørge for at slappe af. Utroligt nok har jeg faktisk ingen påskefrokoster i sigte, og det er helt ok med mig.

God påske!

Share:

6 Comments

 1. kathrine johansen
  25. marts 2016 / 21:36

  Det lyder som en fantastisk påske, og sikke mange ferie dage, det jo fantastisk for dig søde!
  God fredag aften!

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2016 / 20:39

   Det har været en skøn påske, og ja jeg glæder mig til fortsat at have fri 🙂
   Håber du har nydt påsken 🙂

 2. Ida
  24. marts 2016 / 18:34

  Den med køleskabet burde jeg virkelig også tage mig sammen til..
  Glæder mig til at se dig i morgen 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2016 / 20:38

   Jeg ved, jeg burde rengøre mit køleskab en gang om måneden. Mindst. Så når det passer med en ferie/helligdag/fridag, gør jeg det gerne der. Så føles det ikke som at rive en hel time ud af en weekend, haha.
   Tak for sidst, så hyggeligt at se dig igen 🙂

 3. 24. marts 2016 / 13:08

  Det lyder som en virkelig skøn påske. Jeg vil selvfølgelig også blogge, men også bruge en masse tid med familien 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. marts 2016 / 20:35

   Det lyder også dejligt med en masse kvalitetstid med familien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!