10 ting om mig

Det er længe siden, denne liste har været på min blog, og nu er det sørme tid igen. Jeg er begyndt er skrive disse ting ned på min smartphone, så jeg ikke glemmer dem. Det har resulteret i en hel masse god info, synes jeg selv, haha.

 1. Jeg er meget bedre til vintermad end sommermad. Jeg elsker f.eks. supper, gryderetter og rodfrugter.
 2. Jeg vil gerne være bedre til at bruge de forskellige funktioner i mit Canon EOS 600D kamera. Jeg har haft det siden foråret 2012, og jeg har aldrig fået læst brugsanvisningen. Et kursus er hermed i skrivende stund tilføjet til min ønskeliste.
 3. Jeg er engang blevet bidt i armen af en hest. Den gjorde det ikke med vilje, men det gjorde voldsomt ondt, og min karriere som ridepige sluttede brat. Jeg var nok omkring de 13 år.
 4. Jeg vil aldrig kunne være vegetar eller veganer. Det elsker jeg kød, æg, ost, yoghurt og mælk for meget til.
 5. Jeg er overvejende introvert. I min bog betyder det ikke, at jeg er asocial. Det betyder bl.a, at jeg har et større behov for at bruge tid alene, og at jeg lader bedst op uden andre omkring mig. Derfor har jeg sjældent problemer med, at min kæreste tager hjem til en ven f.eks. en fredag eller lørdag aften. Det lyder sikkert skørt for mange af jer.
 6. Jeg elsker at bygge med LEGO klodser, spille The Sims på PC og tegne kjoler. Når jeg en dag får børn, skal alle weekender bruges hjemme med ovenstående, haha.
 7. Jeg har aldrig smagt en Kaj kage, så vidt jeg mindes. Jeg bliver nødt til snart at købe og smage en bare for at kunne krydse det af min liste, haha.
 8. Jeg er rigtig dårlig til at sige nej. Faktisk får jeg ofte sagt ja til ting, jeg slet ikke har lyst til. F.eks. arrangementer. I dagene og timerne op til kan jeg blive så sur på mig selv, men ofte ender det med at være hyggeligt, når jeg først er kommet afsted.
 9. Jeg er meget lidt royal, og Billed Bladet keder mig noget så voldsomt.
 10. Jeg tænker altid på Mr. Grey (Fifty Shades of Grey), når jeg ser en Audi. Der kører ret mange Audi’er i Malmø, haha.

Blev I overraskede over nogle af tingene? Og kan I genkende nogle af dem hos jer selv?

Share:

20 Comments

 1. 30. september 2015 / 10:16

  FEDT indlæg!
  Det med kameraet, tjek. Mit er nok ikke så avanceret som dit, og jeg kan de fleste funktioner, men er for doven til at bruge dem. Så den står mest som standard i det øjeblik der skal tages billede.

  Jeg bliver heller ikke vegetar eller vaganer for good. Men jeg elsker vegetar mad i ny og næ. Min mor laver det vildeste vegetar mad så det spiser jeg gerne.

  jeg er ekstrovert, men det har du nok opdaget 🙂 det viser alle de personlighedstest jeg har fået lavet. men sådan har det ikke altid været. Som barn var jeg meget introvert. Men jeg elsker også at have en stille stund for mig selv og hygge med en veninde. Her i weekenden har jeg været sammen med flere mennesker og hold op, det var sjovt og det fik jeg ret meget energi af.

  Jeg er også MEGET lidt royal og kongehuset siger mig ikke noget. men derfor sluger jeg gerne sladderen når jeg er i venteværelset hos tandlægen 😉

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   30. september 2015 / 21:11

   Tak! 🙂
   Haha, jeg bruger ikke engang min selvudløser, som jeg ved, du ellers er god til.
   Mm. Vegetarmad kan også være utroligt lækkert 🙂
   Haha, jo det har jeg opdaget, søde 🙂 Du snakker og jeg lytter 🙂
   Jeg vil hellere kigge i Se & Hør, hvis det endelig skal være 🙂

 2. Frk. E
  26. september 2015 / 16:11

  Hvis du er introvert, vil du måske synes om min blog 🙂
  Den er lige startet og stadig under konstruktion. Men måske får du lyst til at følge med 🙂
  Knus fra frk. E

  • Lullumut
   Forfatter
   27. september 2015 / 14:14

   Tak for tip, super blog 🙂

 3. 24. september 2015 / 19:32

  Størstedelen af dem kunne jeg også ha skrevet 😀

  Knus <3

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2015 / 12:00

   Haha, hvor hyggeligt 🙂

 4. Anne-Marie
  23. september 2015 / 11:57

  Hej Lullumut ❤️

  Ifht. Nr. 6 og 7 , så er du mere end velkommen til at komme her og hygge med at tegne og bygge med Lego. Det vil vi elske og Jeg har heller aldrig smagt Kaj kager. Det skal vi så meget have næste gang vi ses❤️ Musse fik én gratis hos bageren en morgen, fordi at “damen” syntes at Musse lignede en prinsesse og hun skulle prøve at gå hjem og kysse frøen?

  • Lullumut
   Forfatter
   23. september 2015 / 21:44

   Det vil jeg gerne, det kunne være hyggeligt 🙂 Men jeg kan bedst lide at bygge, og I må lige udvide samlingen lidt først! 😀
   Nu jeg tænker over det. Hvor skal alt mit LEGO være henne, når jeg flytter? 😀
   Ej hvor sødt! 😀 Min Kuki Luki <3

 5. Ida O
  23. september 2015 / 10:05

  Ang. kamera. Så tror jeg altså du kan komme ret lang ved de basic youtube videor, også har jeg set et par engelske bloggere har lavet nogle meget gode og pædagogiske blogindlæg hvor de forklare hvordan de gør… Det kunne måske være en start? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. september 2015 / 21:40

   Tak for tip, Ida! 🙂 Det vil jeg da helt sikkert søge på i weekenden. Jeg brugte selv YouTube i går til at finde noget om WordPress 🙂
   Rigtig lækker blog i øvrigt, og tillykke med din fødseldag forleden 🙂

 6. 22. september 2015 / 23:39

  Kan sagtens følge dig i nr. 5 🙂 Jeg har heller ikke brug for at have folk omkring mig hele tiden og slapper egentlig bedst af, når det bare er mig alene, en god serie i tv og en kop te 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. september 2015 / 21:38

   Hvor er det bekræftende at høre, at jeg ikke er ene om at føle det sådan. Sjovt, jeg havde egentlig forestillet mig, at du var mere “udadvendt” på det område 🙂

 7. Jannie // Guapizimo
  22. september 2015 / 23:37

  Ha ha jeg kan følge dig i flere af tingene bl.a. !

  2. Det er så meget mig! Tror endda jeg har haft mit kamera endnu længere tid og det kører stadig bare på auto.

  5. Jeg nyder også tid alene rigtig meget, bl.a. hvis kæresten skal ud med en ven (der er så stadig er børn i hjemmet). Og selvom jeg nu bor langt fra familie og venner, så har jeg ikke skabt en nye stort vennekreds her, selvom folk er meget åbne og det godt kunne lade sig gøre. Kender en masse, men hænger ikke ud med dem i den forstand.

  8. Jeg kan også godt finde på at sige ja til ting, fortryder op til og håber det bliver aflyst og når jeg så endelig er der, er det virkeligt hyggeligt.

  • Lullumut
   Forfatter
   23. september 2015 / 21:38

   2. Haha, det er alligevel rart at høre 🙂
   5. Måske har det noget at gøre med, at jeg sidder i et åbent kontorlokale til daglig meget meget støj og snakker i telefon rigtig mange gange på en dag. Det må alligevel være rart for dig, når du nu er “så langt væk”, at du er ok med bare at være jer det meste af tiden.
   8. Det er noget underligt noget, at vi skal have det sådan 🙂

 8. Ida
  22. september 2015 / 19:26

  Jeg elsker sådanne indlæg 🙂
  Mht. nummer 1, så glæder jeg mig så meget til at kunne købe rødbeder. Dem savner jeg 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. september 2015 / 21:33

   Dejligt at høre 🙂
   Ja, det må da være ved at være rødbedesæson 🙂

 9. Line - Infashionwebelieve
  22. september 2015 / 14:46

  Haha jeg er fuldstændig ligesom dig med kameraet. Egentlig lidt skørt at man ikke sætter sig ordentligt ind i funktionerne, nu man bruger så mange penge på et godt kamera 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2015 / 17:28

   Det er noget fjollet noget 🙂 Jeg er alligevel lidt glad for, at jeg ikke er alene om det, haha 🙂 Uanset er jeg nu glad for mit kamera alligevel 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. september 2015 / 17:27

   Så dejligt du synes om det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!