10 ting jeg elsker #5

Det er mandag igen, sørme så. Og mine “10 ting jeg elsker” indlæg har været forsvundet fra bloggen siden februar. Det har ikke været med min gode vilje, og der er mange ting, jeg har elsket og elsker til daglig. Så nu kommer indlægget på bloggens dagsorden igen. Håber I er enige. Jeg har savnet at skrive dette indlæg. Kom endelig med input i kommentarfeltet. Det elsker jeg, når I gør.

 1. Sommerferie. Min i år var en af de bedste, jeg har haft i mit liv. Den er på en klar Top 3 over sommerferier. I skarp kontrast til sidste års sommerferie, som var elendig.
 2. Undertøj fra Victoria’s Secret. Guderne skal vide, at jeg købte mig fattig i det for et par uger siden. Også selvom jeg ikke fik det, jeg var på jagt efter.
 3. Pommes frittes med parmesan og trøffel. Der var fest i min mund på Delicatessen i Soho i New York. Min kæreste – not so much.
 4. New York. The Big Apple. Min favorit destination. Jeg elsker det pulserende liv derovre. Efter sådan en tur er det OK, hvis der ikke er råd til en sommerferie næste år.
 5. Mit nye ur fra Marc by Marc Jacobs. Det bor på min arm og vækker gode minder. Den mest perfekte souvenir.
 6. Chai Latte og Tea Latte fra min Dolce Gusto kaffemaskine. Jeg kommer til at drikke mig tyk i det, når det bliver koldt. Elsker det stads.
 7. HBO Nordic. Hej True Blood. Jeg har savnet dig og glæder mig til at bruge hele efteråret med dig. Er glad for, jeg endelig har fået købt adgang.
 8. At tage billeder. Minder. Ikke færre end 1.300 billeder fik jeg taget i New York. Min svigermutti så dem alle en sen aften uden at falde i søvn.
 9. Fejø. Der stikker jeg af til i den kommende weekend. Og jeg glæder mig! Min favorit getaway i Danmark. Også selvom der kun er Internet nede i havnen.
 10. At min kæreste starter på nyt job lige om lidt. Det betyder en helt ny hverdag for os og meget mere tid sammen. Og jeg er glad helt ned i maven på hans vegne.
Share:

7 Comments

 1. Susan
  28. august 2014 / 00:02

  Synes sørme at din søde svigerinde mangler på listen 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2014 / 18:25

   Ja, det gør hun da også! Men hun er jo altid på listen, selvom hun ikke står der fysisk <3 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   19. august 2014 / 16:16

   Dejligt du kan lide mit indlæg 🙂

 2. 18. august 2014 / 11:25

  Tillykke med kæresten med det nye job. Fedt! så kan det være I får set mere til hinanden. Glæder mig til vi ses på onsdag 😉

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   19. august 2014 / 16:15

   Tusind tak, søde 🙂 Det er mega fedt 🙂 Jaa, det bliver rigtig godt 🙂
   I lige måde, vi ses i morgen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!